• Buurtouders Zaltbommel  werkt samen met Woonlinie en gemeente Zaltbommel."
  • "De buurtouders, Alamal en de jongerenuitvoerders organiseren
ieder jaar een voetbaltoernooi in Zaltbommel."
  • "Samen houden we de buurt schoon!"
 

19-09-2021

Na een jaar te hebben overgeslagen door corona en na veel geregel heeft eindelijk op zondag 19 september het Al Amal toernooi plaatsgevonden. Dit Jaarlijkse evenement wordt normaliter in mei gehouden maar dit jaar door de corona maatregelen hebben we dit verplaatst na de zomervakantie.
Het belangrijkste van dit evenement is mensen bij elkaar brengen en naast het sporten binding te krijgen met de jeugd zowel in Zaltbommel als daarbuiten.
Anders dan andere jaren hebben we de samenwerking opgezocht met de jongerenwerkers. Het Al Amal toernooi is voor jongvolwassenen en daarom leek het ons geweldig om ook voor de jeugd een toernooi te organiseren.
Uiteindelijk hebben we 13 teams uit Zaltbommel en erbuiten moge ontvangen en voor de jeugd waren er 6 teams aanwezig. Het weer is een belangrijke factor en we hadden het geluk dat het weer super was. Dit merkte we ook aan de sfeer. Ook zagen we dat de behoefte in zo'n evenement in de gesprekken die we hadden met de jongeren zolang het een succes is blijven dit jaarlijks organiseren.