• Buurtouders Zaltbommel  werkt samen met Woonlinie en gemeente Zaltbommel."
  • "De buurtouders, Alamal en de jongerenuitvoerders organiseren
ieder jaar een voetbaltoernooi in Zaltbommel."
  • "Samen houden we de buurt schoon!"
 

‘Lucht je hart’ tafel gesprekken maandag 8 april

Vereniging Al Amal uit Zaltbommel organiseert samen met de Raad van Kerken, Stichting Kompas Bommelerwaard, Ieder1Gelijk en Buurtzorg Jong Jongerenwerk ‘Lucht je hart’ gesprekken op 8 april 2019.

Mensen hebben nou eenmaal de behoefte hun hart soms te luchten. Je hart luchten kan over diverse onderwerpen gaan zoals bijvoorbeeld de veiligheid en leefbaarheid in uw straat, armoede, sociale omgang of andere zaken waar u iets over kwijt wilt. De gesprekken zijn in kleine groepen aan tafels onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens het gesprek wordt er goed naar elkaar geluisterd. Er worden aantekeningen gemaakt om elkaar later, indien nodig, de hulp te kunnen bieden die nodig is. Burgemeester Peter Rehwinkel trapt deze avond af en zal zijn ervaringen delen met de aanwezigen. Wat heeft hij gezien in de afgelopen periode van zijn burgemeesterschap? Ook oud-wethouder Ton van Balken en Bertus Bus leveren een bijdrage aan deze bijeenkomst.

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? U bent van harte welkom! De ‘lucht je hart’ gesprekken worden gehouden in het Cambium aan de oude Bosscheweg 2 in Zaltbommel. Het programma start om 19:30 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een email naar alamal-zaltbommel@hotmail.com.