• "Problemen oplossen met praten is het begin!"
  • "Samen houden we de buurt schoon!"
  • "De buurtouders, Alamal en de jongerenuitvoerders organiseren
ieder jaar een voetbaltoernooi in Zaltbommel."
  • Buurtouders Zaltbommel  werkt samen met Woonlinie en gemeente Zaltbommel."

24 mei 2014

Lopers: Maaroufi Rahou, Margret van Wijk en Tatjana Veenstra en Salah.

Zaterdag 24 mei liepen wij, Margret van Wijk en Tatjana Veenstra van Woonlinie, mee met de buurtouders. Gelukkig hadden we goed wandelweer!

Voordat we de wijk in gingen hebben we de buurtouders bijgepraat over allerlei ontwikkelingen waar Woonlinie bij betrokken. Zo hebben we het gehad over de Woonladder (opvang van kwetsbare woningzoekenden) en kwam ook de sloop van de woningen in de BinnenVergt ter sprake.

Hierna zijn we via de BinnenVergt naar de Portage gelopen. Het zwerfafval bij de Portage is een stuk minder dan de vorige keren. Erg prettig om te zien. Vervolgens liepen we door naar de Rembrandtstraat waar wij op dit moment druk bezig zijn met groot onderhoud aan 45 huurwoningen. Bijna alle woningen staan in de steigers. Het Bachplein hebben we ook aangedaan. Hier viel op dat er veel afval ligt. Ook is het draadhekje op sommige plekken kapot. We zullen dit aan de gemeente doorgeven. Via de Schouwstraat en Westlanderstraat zijn we weer teruggelopen naar de BinnenVergt waar een lekker kopje thee op ons stond te wachten.